Indkøb

DER SKAL PENGE TIL
– OG HER KAN VI FINDE DEM!

Mange betaler for meget på deres indkøb
– hvorfor ikke bruge pengene mere fornuftigt?
origami gris

Lad os gøre grisen federe

Jeg mener, at det er god og sund fornuft, at man ikke betaler mere, end hvad er nødvendigt for en vare. Via min samarbejdspartner på indkøb har du mulighed for at få kigget dine driftsposter igennem for at se, om du betaler for meget på dine indkøb. Penge som du evt. kan bruge på markedsføring eller smide i sparegrissen.

Op mod 30 forskellige kategorier er blevet forhandlet for mere end 500 virksomheder, skoler, plejehjem, institutioner og foreninger i Danmark. De er specialister i indkøb og varetager et arbejde, som du i dag bruger tid og ressourcer på. Herudover har de flere store volumenaftaler at forhandle ud fra, hvilket du kan få økonomisk fordel af.

I 80% af tilfældene bliver der forhandlet en bedre pris ved nuværende leverandør, og i snit opnår kunden en årlig besparelse på 36%.

For alle forretninger gælder det om at være konkurrencedygtig og have en høj avance på salget. Ved minimale omkostninger kan du også gøre dit produkt mere interessant for kunden og opnå en større bid af markedet (hvor spørgsmålet om pris uanset branche ofte er afgørende).

Kategorier: Aftørring, Alarm, Brændstof, Catering, Energi (el, naturgas, træpiller), Forsikring (via mægler), Kontorartikler, Print og kopi, Rengøring, Telefoni og fiber m.fl.

Vi kan sagtens have fokus på kun at udvikle og arbejde med din markedsføring og droppe indkøbsdelen. Men hvad siger din indre “købmand”?

Nu ved du, hvad mulighederne er med vores MAKKERSKAB.

Du siger bare til – så gør vi grisen federe!