Din makker

PÅ IDE, PLANLÆGNING, KOORDINERING
OG EKSEKVERING

Sammen optimerer vi økonomien og styrker
værdien af din markedsføring.
Morten

Lidt om din makker

Jeg hedder Morten, er født i 1975 og har boet det meste af mit liv i Kolding. Fra min ungdom og frem til mit 27. leveår var jeg vidt omkring. Over flere omgange fra 94′ til 2002 kravlede jeg rundt i skove og bakker som soldat, var portør, fragtmand, støbte vindmøllevinger, støttede udfordrede unge, rejste ud som backpacker og kom retur og blev far som 24 årig i 2000. I 2003 kom jeg ind til politiet.

Efter 10 år som politimand sagde jeg farvel til tjenestemandspensionen og gik efter iværksætterdrømmen med mit firma Gezto (bookingportal og bookingsystem for restaurationer). Det blev til 5 lærerige år omkring idéudvikling, IT management, salg, markedsføring, drift, support, partnerskaber – og meget andet lærerigt. Men trods hårdt arbejde og en lige ved og næsten aftale med en af Løverne fra Hulen, måtte jeg til sidst lade mig købe ud af Gezto.

I 2017 startede jeg reklamebureauet ihærdig sammen med Katrine, hvor vi tilbød løsning af tekstopgaver, content og grafisk design. Vi var et godt match, men kærlighedens udfordringer betød, at vi måtte gå hvert til sit i 2019.

FRA IHÆRDIG TIL MAKKERSKAB

I 2019 gik jeg derfor solo med MAKKERSKAB og samarbejder i dag med et netværk af dygtige folk, der kan noget, jeg ikke kan (i hverfald ikke nær så godt). Leverandører der sammen med mig arbejder på at øge effekten af din markedsføring. Samtidig med denne indsat kan vi forsøge at skabe økonomi til markedsføringen via optimering af dit indkøb.

Mine faglige styrker er kreativ idéudvikling, markedsføringsstrategi, planlægning, koordinering, eksekvering, tekstforfatning og salg.

Jeg er far til tre skønne unger + bonusbørn, har en ihærdig kæreste og elsker mad, min guitar, mine venner, at bevæge mig, naturen og at fokusere på det positive i livet.

Med mine faglige og personlige kompetencer og erfaringer tilbyder jeg et MAKKERSKAB, hvor vi skal have det sjovt, mens vi styrker din bundlinje og øger værdien af din markedsføring.