Makkerskab

ER DIN PERSONLIGE OG PROFESSIONELLE
SPARRINGSPARTNER

Der frigør ressourcer og skaber et stærkere
økonomisk fundament for dig og din forretning.

Fra Indkøb via Markedsføring til flere kunder i din forretning.

Kender du historien om gutterne til højre? De kunne sgu’ noget sammen. Dog ønsker jeg ikke med vores makkerskab, at vi ender på samme måde …

Det koster penge at tjene penge. Den har du sikkert hørt før – og bankrøverier skal vi ikke ud i. Jeg har en anden idé …

Med MAKKERSKAB tilbyder jeg nemlig eksklusivt at hjælpe med finansieringen til den markedsføring du ønsker, og som vi sammen aftaler og planlægger. Hvordan? Igennem optimering af dit indkøb.

Udover markedsføring og salg har jeg nemlig også arbejdet med indkøb, der har resulteret i en bedre bundlinje for mange virksomheder i Danmark. En nettogevinst der opnås ved at få kigget det nuværende indkøb igennem. Besparelsen der opnås på dit indkøb kan investeres i din markedsføring. Penge du ikke havde i hånden i går, men som du har til rådighed nu.

Eksempel:

Din forretning betaler 350.000 kr. om året for eks. telefoni, fiber, el, brændstof, forsikring, aftørring, alarm, serviceaftaler, rengøring, kontorartikler mv. Sammenlagt ud fra nye forhandlinger opnår du en konkret besparelse på 70.000 kr. om året over 3 år. I alt 210.000 kr.

70.000 kr. du nu har “i hænderne” og kan lægge til dit markedsføringsbudget de næste 3 år – hvis du vil. 

Det giver jævnt god mening i min optik, og er gængs matematik alle kan forstå sig på.

cassidy and sundance
tandhjul

Idéudvikling og koordinering af ideer og tiltag.

Samtidig med optimeringen af dit indkøb går jeg i gang med idéudviklingen og koordinerer de idéer og tiltag, vi sammen aftaler og planlægger omkring markedsføringen.

Jeg varetager kontakten til de forskellige leverandører, og sammen får jeg forklaret dem opgaven. De går i gang med arbejdet, og undervejs vil jeg holde dig orienteret om processen, så vi hele tiden har fokus på det ønskede resultat.

Opgaverne løses og vi går “i luften” med tiltagene. Løbende vil jeg sørge for, at vi får evalueret på indsatserne og kan foretage evt. justeringer frem mod vores målsætning.

DET EKSTRA GEAR

Alt afhængig af varigheden af vores MAKKERSKAB, vil vi sætte nogle delmål, der synliggør omkostninger og indtægter.

Mit mål med MAKKERSKAB er at bidrage til din forretning med idéer, optimering, strategi, koordinering og eksekvering. 

Vores fælles mål med vores makkerskab skal være, at du får frigjort nogle ressourcer og får styrket dit fokus på drift, personale og udvikling – og samtidig opnår kvalificeret efterspørgsel og vækst på bundlinjen. Vi tilføjer rent ud sagt et ekstra gear til din forretning!

MAKKERSKAB – der hvor det giver mening.

Er du min kommende makker?